Logo Kai Nahale Banner Kai Nahele

Voetreflexmassage

De grondgedachte achter de voetreflexologie is dat een klein deel het geheel weerspiegelt. Voetreflexmassage is een therapievorm welke preventief en therapeutisch kan werken bij lichamelijke en emotionele klachten. Hierbij kan gedacht worden aan o.a. hormonale klachten, darmklachten, depressies en pijnklachten die niet rechtsreeks te masseren zijn. 

Men kan geen uitspraken doen over de aanwezigheid van lichamelijke aandoeningen. Wel kun je iets zeggen over het energieniveau van het betreffende gebied. Door massage van de reflexpunten brengt men op energie niveau ordening aan, waardoor het evenwicht in de mens zich kan herstellen en genezing plaats kan vinden.

Een voetreflexmassage is behalve effectief ook heel ontspannend. Voeten zijn belangrijk, dragen je de hele dag maar krijgen niet altijd de aandacht die ze verdienen. Via de voeten wordt het hele lichaam gemasseerd.

Tijdens het eerste consult worden de voeten systematisch afgezocht en wordt in kaart gebracht waar pijnpunten zitten. Afhankelijk van de vraag,klachten en de bevindingen wordt een behandelplan opgesteld. De voetreflexmassage is daarbij het uitgangspunt maar kan ondersteund worden d.m.v. homeopathie, kruiden, voeding, voedingssuplementen en gesprekken.

« Terug

Voetreflexmassage