Logo Kai Nahale Banner Kai Nahele

Stoelmassage

De techniek van stoelmassage is gebaseerd op de traditionele Japanse acupressuur massage, Deze massage wordt gegeven in een speciaal voor deze vorm van massage ontwikkelde ergonomische stoel. Er wordt geen olie gebruikt en je kunt bij deze massagevorm je kleding aanhouden.

Tijdens deze massage worden nek, schouders, rug, armen, handen, heupen en hoofd behandeld. Stoelmassage bevordert de bloedcirculatie zodat afvalstoffen efficiënter uit de spieren worden afgevoerd waardoor spanning en stijfheid in de spieren afneemt.

Stoelmassage is tevens een preventieve vorm van massage die bijvoorbeeld vastzittende schouders, stijve nek en hoofdpijn kan helpen voorkomen. Bij regelmatige behandeling worden stress en vermoeidheid verminderd. 

Stoelmassage voor bedrijven

Bij deze stoelmassage gaat het om drukpuntmassage ter bevordering van de lichamelijke conditie en ter voorkoming van aan het werk gerelateerde ziekten, zoals RSI en de symptomen van stress. Het is tevens een zeer effectieve manier om de bloedsomloop te bevorderen, de energiebanen beter te laten stromen en het lichaam in balans te brengen. De massage is gebaseerd op traditionele Japanse drukpuntmassage en wordt gegeven op hoofd, rug, nek, schouders, armen, handen en heupen. Het resultaat is dat men zich ontspannen en verfrist voelt.

De overheid steunt de inzet van stoelmassages binnen het bedrijfsleven! Recent heeft de Belastingdienst bepaald dat stoelmassage onder bepaalde voorwaarden wordt beschouwd als een 'vrije Arbo verstrekking'. Dit is een belangrijke erkenning van stoelmassage als preventieve maatregel. Voor de werkgever zijn de financiële inspanningen dan ook fiscaal aftrekbaar als:

Stoelmassage in het Arboplan staat, ter preventie van ziekteverzuim;
de massages onder werktijd plaatsvinden;
de werknemers geen eigen bijdrage betalen.

« Terug

Stoelmassage