Logo Kai Nahale Banner Kai Nahele

AromaTouch™ Therapy

De AromaTouch™ techniek is ontwikkeld door Dr. David Hill, een vooraanstaand expert op het gebied van integratieve geneeskunde en therapeutische toepassingen van etherische oliën.

Met de AromaTouch™ massage wordt gewerkt langs de meridiaan energiebanen en viscerale contactpunten van de rug tot aan de voeten. De behandeling heeft ten doel het sympathische en parasympatische zenuwstelsel van het lichaam te ondersteunen en in evenwicht te brengen. Het is een rustige, ritmische, weldadige massage met heerlijke ruikende etherische oliën. De behandeling, die ongeveer een uur in beslag neemt, betreft de rug, de oren en de voeten en kan worden uitgebreid met een handmassage.

De AromaTouch™ techniek omvat vier primaire stappen: stress vermindering, immuunversterking, ontstekingsreactie vermindering en homeostase. Deze stappen zijn ontwikkeld om systematisch stressoren aan het autonome stelsel te minimaliseren en te balanceren. Elke stap in het proces omvat twee etherische oliën, een enkelvoudige olie of een samengestelde olie, die speciaal geschikt zijn voor ondersteuning van een gezond emotioneel en fysiologisch functioneren.

« Terug

Bee on flower